Selecteer een pagina

Iedereen heeft een bed nodig, maar niet iedereens voorkeur is natuurlijk hetzelfde. Gelukkig zijn er veel verschillende soorten bedden en matrassen, zodat er voor ieder wat wils is. Hoe weet je wat voor bed het beste bij jou past? Je leest het hier!

Formaten

Je hebt bedden in verschillende maten. Afhankelijk van jouw woonsituatie kun je een keuze maken voor het formaat van je bed. Als je alleen woont, kun je voor de standaard keuze gaan en een eenpersoonsbed nemen. Heb je een relatie, maar woon je nog niet samen? Dan is het misschien fijn om een wat groter bed te hebben. Als je nog niet meteen de overschakel wilt maken naar een tweepersoonsbed kun je altijd een twijfelaar nemen. Deze is net wat groter dan een eenpersoonsbed en kleiner dan een tweepersoonsbed.

tweepersoonsbed

Een twijfelaar is ook aan te raden als je houdt van je ruimte in bed. Wie wilt nou niet lekker uitgestrekt op bed liggen? Bij een eenpersoonsbed voelt het misschien net niet zo fijn aan dan bij een twijfelaar. En die extra ruimte is altijd welkom! 

Matras

Vergeet ook niet na te denken over wat voor een soort matras je wilt hebben. Je hebt matrassen in verschillende types: hard en zacht. Daarnaast worden matrassen van veel verschillende materialen gemaakt. Er zijn veel matrassen die een foam materiaal gebruiken, waardoor het matras zich aanpast aan je lichaamsvorm. Dit is vooral fijn als je een zijslaper bent. Uiteindelijk kan ik wel een heleboel informatie geven over wat er in een matras zit, maar er is maar één manier om erachter te komen welke matras jij het fijnst vindt: gewoon naar de winkel en liggen maar!

Lekker relaxen? 

Houdt jij ervan om urenlang in je bed te liggen en relaxen? Neem dan een verstelbaar Swissflex bed.  Zo kun je ook zelfs je laptop erbij pakken en lekker een serie kijken! 

Uiteindelijk kan ik niet zeggen dat één bed perfect voor jou is. Het beste is natuurlijk om goed te kijken naar waar je nu al op slaapt en of je dat fijn vindt en dan een aantal andere bedden uit te proberen.