Selecteer een pagina

Kapaan Tuinaanleg en Onderhoud is een vaste waarde in de wereld van de tuinen. Dat komt niet in de laatste plaats door de veelzijdigheid van deze specialist, die behalve voor tuinontwerp ook staat voor tuinaanleg, het onderhoud van de tuin en groenbeheer en grondwerk. Laat je dus compleet ontzorgen door deze specialist in groen, die al meer dan achttien jaar ervaring in de branche heeft en dat omzet in een uitstekende disnetverlening.

Kapaan maakt tuindromen waar en levert altijd vakwerk

Met die ervaring weet Kapaan precies wat nodig is om je droomtuin te realiseren. De specialisten zijn zeer breed inzetbaar; van particuliere tuinen tot de grotere grondwerken. Steeds levert Kapaan maatwerk, ook als het de grotere projecten betreft. Kiezen voor Kapaan is kiezen voor ontzorging. Want behalve voor het ontwerpen en aanleggen van de tuin laat je ook het onderhoud plegen door deze specialist, die beschikt over de beste gereedschappen en machines en werkt volgens de nieuwe en beste technieken. 

Altijd een eerlijke en duidelijke prijs voor de werkzaamheden

Voor de werkzaamheden hanteert Kapaan altijd een eerlijke en vooral ook duidelijke prijs. Financiƫle tegenvallers achteraf zijn uitgesloten. Zo spreek je bijvoorbeeld gemakkelijk een all-in-prijs af met de specialist in tuinaanleg en tuinonderhoud. Prettig is dat je steeds te maken hebt met een vast contactpersoon, bij wie je steeds terecht kunt met al je vragen. Als het gaat om tuinontwerp streeft Kapaan steeds de perfecte aanvulling voor je woning of je bedrijfspand na. Telkens is daarbij de insteek om origineel en uniek te zijn. Het tuinontwerp komt tot stand nadat eerst een gesprek is gevoerd, een schets van de nieuwe situatie is gepresenteerd waarna er vervolgens een definitief ontwerp tot stand komt. Met wederzijds goedvinden uiteraard.

Voor zowel regulier als voor voor- en najaarsonderhoud

Steeds meer bedrijven en particulieren laten hun tuin onderhouden door de vakmensen van Kapaan. Dit betreft zowel regulier onderhoud als het voor- en najaarsonderhoud voor de tuin. Alleen zo blijft je tuin steeds in topconditie, en dat het gehele jaar door. Bij tuinonderhoud moet je denken aan werkzaamheden als snoeiwerk van hagen en bomen, onderhoud van het gazon, de bemesting van borders en gazon, onkruidbestrijding op zowel handmatige, biologische als mechanische wijze en boomverzorging. Ook het onderhoud van waterpartijen horen net als de bestrijding van ziektes en plagen tot de werkzaamheden van Kapaan. En dat doen ze graag voor je.

Ook je partner op het gebied van groenbeheer

Ook groenonderhoud is bij Kapaan in vertrouwde handen. Kapaan onderhoudt dan onder meer de bossen en houdt parken bij. Door het aanwezige machinepark en de ervaring kan Kapaan eindeloze mogelijkheden van diensten aanbieden, diensten die wellicht ook prima bij jouw situatie passen. Gaat het specifiek om groenonderhoud dan is Kapaan ook je partner op het gebied van werkzaamheden als het toppen van bomen, snoeien van bomen en het frezen van stronken en het verwijderen van bomen. Ook werkzaamheden aks het uitdunnen van singels en het uitvoeren van groot onderhoud aan groenstroken zijn Kapaan op het lijf geschreven.