Selecteer een pagina

Na zo veel jaar in het zelfde huis met de zelfde meubels, kleuren en decoratie kan het zeer verfrissend zijn om doormiddel van kleine (of grote) veranderingen in het interieur een nieuw leven te blazen in jouw huis. Dit zijn een paar dingen die jij kunt doen en misschien ook nog eens leuk zijn om te doen! Als je er niet uitkomt kun je ook altijd een expert om interieuradvies vragen.

Likje verf

Misschien wel de meest drastische verandering die relatief weinig inspanning kost is een muurtje een nieuwe kleur geven. Dit hoeft niet meteen een heel nieuw kleur schema te worden, van wit naar licht grijs kan al veel uitmaken. Koop een pot en wat spullen om te schilderen en plastic om de rest van het huis te beschermen tegen verf spetters en binnen een paar uurtjes heb je een nieuwe muur, vergeet niet om goed af te plakken.

Meubels

Nou is meubels uitzoeken en kopen niet het goedkoopste actie maar het hoeft niet meteen om een hele nieuwe bank te gaan. Ga eens bij een leuk antiek winkeltje of tweedehands winkel kijken of misschien dat éne bijzet tafeltje niet kan worden vervangen. Als dit niet werkt is het ook altijd leuk om oude meubels een andere kleur te verven, al is dit wel een proces wat meer moeite kan kosten.

Decoratie

Hier kun je zo creatief worden als jij wilt! Met een paar nieuwe plantjes in de vensterbank of een andere spiegel boven een kastje voelt het al verfrissend. Met een wat drastischere aanpak is het misschien slim om iemand om hulp te vragen omdat goede decoratie het huis echt omhoog kan tillen met mart interieuradvies kun jij er van verzekerd worden dat het eind resultaat ook echt is waar jij op hoopte.

Opruimen

Wat heeft dit nou te maken met het interieur? Nou een paar extra bakjes of manden kunnen er voor zorgen dat het huis makkelijker op te ruimen is en dat die spullen net wat minder goed te zien zijn waardoor je huis wat minder rommelig voelt. Ga langs de winkel koop een paar bakken of misschien zelf een extra kastje en zet die spullen uit het directe zicht. Met een opgeruimd huis zal ook je hoofd een stuk rustiger voelen en met wat extra bakken is het makkelijker om het zo te houden.