Selecteer een pagina

Bij CV Compleet ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar een ruim aanbod schakelmateriaal, diverse installatiematerialen die nodig zijn bij de aanleg van cv installaties, voor draad en kabels en cv materiaal dat je gebruikt voor de groepenkasten. CV Compleet voert bekende merken als Bush-Jaeger en Gira. Daarom ben je verzekerd van producten van alleen de beste kwaliteit. Daarnaast levert de groothandel in installatietechniek ook alles voor het aanleggen van je sanitair. Je kunt bij de specialist terecht in de showroom en op de uitgebreide webshop.

Voor alleen de beste cv installatiematerialen

Je kunt het zo gek niet bedenken of CV Compleet heeft het wel in huis. De naam zegt wat dat betreft alles en dekt dan ook volledig de lading. Van schakelaars, einddozen en kabelwartels tot kabeldozen, inbouwdozen en lasklemmen en buizen, bochten en sokken, CV Totaal heeft het wel in huis. Ook voor allerlei bevestigingsmateriaal doe je er altijd maar weer prima zaken. In het uitgebreide cv assortiment is alles wat noodzakelijk is voor de aanleg van een cv installatie verkrijgbaar. Daarnaast zijn diverse modellen designradiatoren, badkamerradiatoren, convectorputten en andere voor de aanleg van vloerverwarming geschikte installatiematerialen altijd beschikbaar bij CV Compleet.

Ook de slimme en moderne thermostaten ontbreken uiteraard niet

CV Compleet gaat met de tijd mee en dus mogen ook de slimme en moderne thermostaten uiteraard niet ontbreken in het al zo uitgebreide aanbod, zoals dit ook geldt voor boilers en geisers, allerlei warmwater voorzieningen en zone-regelingsystemen. Ook op het gebied van sanitair staat CV Compleet zijn mannetje. Alles wat nodig is om wandclosetten, kranen, baden, douchebakken en douchegoten aan te leggen koop je bij deze specialist. Ook nu werkt CV Compleet alleen met topmerken als onder meer Vasco, Thermrad, Honeywell, Nefit, Radson en Veraline. Ook weer producten van topkwaliteit dus.

Alle producten zijn vrijwel altijd uit voorraad leverbaar

Je zou dus heel goed kunnen zeggen dat je bij CV Compleet alles vindt op het gebied van badkamer, keuken en cv aanleg. En als we alles zeggen, dan bedoelen we ook daadwerkelijk alles; dus van de grotere onderdelen tot de onmisbare bevestigingsmaterialen. CV Compleet staat bekend om de snelheid van handelen. De producten zijn vrijwel altijd op voorraad beschikbaar en dat betekent dat je kort na de bestelling – vaak al binnen een werkdag-  je producten al in huis hebt. Behalve dat de specialist alleen de beste producten verkoopt, krijg je er standaard het beste en meest deskundige advies. De professionals helpen je namelijk heel graag verder.

Bezoek de showroom of bestel je producten via de webshop

Uiteraard kun je prima een bezoek brengen aan de showroom, je kunt echter ook uitstekende zaken doen op de webshop van deze unieke en buitengewoon complete specialist. Doe dit gewoon alle dagen, met uitzondering van de zondag want dan is de webshop net als de showroom uit geloofsovertuiging gesloten. De rest van de week staan de professionals echter steeds voor je klaar en doe je dus nooit tevergeefs een beroep op de producten en diensten van CV Compleet.